miercuri, 8 februarie 2012

Concursuri (1)

Am adunat cateva concursuri care se afla in curs de desfasurare in blogosfera. Puteti participa la ele accesand link-urile aferente concursurilor care va intereseaza. Asadar:

1. Pana pe 21 februarie va puteti inscrie la concursul organizat de Bianca, de asemenea sponzorizat de Libris, premiul constand dintr-o carte la alegere. Gasiti concursul aici.

2. Dee si Criss organizeaza un concurs foarte frumos, in colaborare cu editura LEDA, cu ocazia caruia puteti castiga Uratii de Scott Westerfeld, Incredibil de Sara Shepard sau Taine de Sucub de Richelle Mead. Va puteti inscrie la concurs aici, pana pe 20 februarie.

3. Ioana si Delia ne propun un nou concurs pe blogul lor, sponsorizat de libraria online Libris. La acest concurs puteti castiga o carte la alegere de pe site-ul librariei in valoare maxima de 40 de lei. Va puteti inscrie pana pe 28 februarie aici.

4. Blogul Bibliophile Mistery ne rasfata cu un nou concurs sponsorizat de editura LEDA, care ne ofera de aceasta data cartea Divergent, de Veronica Roth. Puteti sa va incrieti aici, pana pe 29 februarie.

5. Blogul The Fantasy organizeaza un concurs frumos, sponsorizat tot de LEDA, care pune la bataie cel mai nou volum din seria Georgina Kincaid: "Taine de sucub". Pana pe 29 februarie aveti timp sa va inscrieti. Pentru detalii intrati aici.

6. Un nou concurs are loc pe blogul Bibliophile Mistery! De data aceasta este sponsorizat de editura Rao, care ne ofera un exemplar din "Predestinatii", de Josephine Angelini. La concurs va puteti inscrie pana in data de 24 februarie aici.

7. Gasiti o noua sansa de a castiga o carte pe blogul d3sprecarti, care ofera un volum din cartea "Uratii", de Scott Westerfeld, aparuta recent la editura Corint, cu conditia sa va inscrieti in concurs pana la data de
28 februarie. Link direct catre concurs gasiti aici.

8. Un nou concurs sponsorizat de libraria online Libris, de data aceasta pe blogul shadowbooks, unde puteti castiga un exemplar din cartea "Uratii", de Scott Westerfield, daca va inscrieti pana pe 10 martie aici.

Daca va decideti sa participati la vreunul din aceste concursuri, eu va urez mult noroc!

Un material de Roman Diana.

4 comentarii:

  1. Foarte multe concursuri! Multumim ca ne-ai pus la curent :)
    Am descoperit blogul tau de curand si am dat follow, poti te rog sa treci si pe la mine: http://inabookshelf.wordpress.com
    O, si, inca ceva, poti, te rog, lasa un comentariu la postarea asta: http://inabookshelf.wordpress.com/2012/02/07/youll-get-infected/

    Ar insemna foarte mult pentru mine. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Multe, multe concursuri :) Si sunt doar cateva din ce am gasit. Daca mai gasesc o sa actualizez postul ;) Eu nu am gasit sa-ti dau follow prin GFC asa ca te-am adaugat in blogroll :)
      Si o sa las cu siguranta un comentariu si la postarea ta pentru concurs. Multa bafta de pe acum!!

      Ștergere
  2. Buna!Organizez si eu un concurs pe blog si ma gadeam ca poate ai vrea sa participi :) Cartea pusa la bataie este 'Carte Corpus' de Rachel Mead.E nou blogul,cam bate vantul pe-acolo,de-aia imi 'permit' sa-ti las un comentariu.Uite link-ul : http://justathousandreams.blogspot.com/2012/02/concurs-carpe-corpus-1.html?showComment=1330170625665

    Sper ca n-am deranjat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, niciodata nu deranjezi aici, mai ales daca ma inviti la un concurs ;)

      Ștergere