vineri, 24 februarie 2012

Concursuri (2)

Blogurile de profil organizeaza o noua serie de concursuri cu premii in carti. Multe carti frumoase asteapta sa isi gaseasca cititorii. Le-am adunat pe cele mai interesante aici, intr-o singura postare pentru a va facilita cautarile. Eu va invit sa participati la cat mai multe, pentru ca doar asa puteti castiga! Mult succes!

1. Adrian organizeaza un concurs in colaborare cu editura Leda. Puteti castiga una din cele cinci carti oferite daca va inscrieti in concurs pana pe 26 februarie aici.

2. Alexa va propune un concurs inedit, cu indicii zilnice. Puteti castiga un volum din Frenezia, Taine de sucub sau Stingerea,  toate cartile fiind oferite de editura Leda. Puteti incepe descifrarea primelor indicii aici.

3. Editura Leda ne ofera inca o ocazie de a castiga una din cartile recent aparute, de data aceasta pe blogul carti alese. Puteti participa la concurs pana pe 1 martie aici.

4. Pe blogul Danielei puteti castiga una din cele trei carti oferite de editura Leda. Inarmati-va cu imaginatie si inscrieti-va la concurs aici, pana pe 27 februarie.

5. Un nou concurs in sponsorizat de editura Leda gasiti pe blogul Simonei. Detalii despre regulamentul concursului care se incheie pe data de 4 martie, gasiti aici.

6.  Blogul Walking on letters organizeaza un concurs special de dragobete. Pentru mai multe detalii intrati aici.

7.  Ciprian organizeaza un concurs in colaborare cu libraria online Libris, unde aveti ocazia sa castigati o carte la alegere daca respectati cerintele de participare si daca va inscrieti la concurs pana pe 10 martie aici.

8. Blogul just a thousand dreams organizeaza primul concurs. Puteti castiga cartea Carpe Corpus, volumul cu numarul 6 din seria Vampirii din Morgenville daca va incrieti aici.

9. Un concurs cu totul si cu totul special se desfasoara pe blogul Ratacitori in lumea cartilor, unde premiul consta intr-o carte "Creatura", de Nely Cab si alte materiale promotionale semnate de catre autoare. Va puteti inscrie aici.

Un material de Roman Diana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu