marți, 26 martie 2013

Carti de vanzare

Update!
Cu totii trecem printr-o perioada mai putin prielnica asa ca m-am gandit sa mai tai din preturi, fiindca, indiferent de situatie, consider ca toata lumea are dreptul de a se bucura de acest minunat dar de a citi! Asa ca preturile cu rosu sunt cele valabile si INCLUD TAXA DE TRANSPORT!
Imi cer scuze pentru absenta indelungata! Niste probleme de sanatate destul de grave m-au tinut departe de activitatea blogului, insa acum sunt ok si imi propun sa revin. Am cateva oferte de carti noi pentru cei interesati. Mentionez ca acestea se afla intr-o stare foarte buna, au fost citite o singura data de catre mine si tinand cont cat de mult iubesc eu cartile, va imaginati ca arata ca noi :) Iata cartile pe care le propun:

1. Blestemul din Swoon, de Nina Malkin 15 lei   16 lei
2. Uratii, de Scott Westerfield 15 lei
3. Taine de sucub- Georgina Kincaid vol 5, de Richelle Mead 15 lei   gratuit pentru oricine e dispus sa achite taxa de transport (7 lei posta romana)
4. Pe jumatate moarta, de Kim Harrison 15 lei  16 lei
5. Moarta si inviata, de Kim Harrison 15 lei
6. Fantoma, Jurnalele vampirilor, Vanatorii vol.I  20 lei 16 lei
7. Legile atractiei, de Simone Elkeles 15 lei

+ taxele de transport.    Preturile includ taxa de transport prin posta romana!

Cei interesati pot lasa un comentariu. 

28 de comentarii:

  1. As vrea eu Uratii :) Sa imi spui daca e libera!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este libera. te rog mult sa imi trimiti un mail la adresa diana_manuela13@yahoo.com si sa imi mentionezi cum doresti transportul, care nu este inclus in pretul cartii.

      Ștergere
  2. Buna Rose! Transportul prin posta e undeva in jur de 6-7 lei iar prin curier, variaza in functie de tarifele practicate de curierul ales, dar se invarte in jurul a 11 lei. Eu cred ca e mai ok prin posta, asta daca nu esti foarte nerabdatoare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,te invit la primul meu concurs:http://incurajezlectura.blogspot.ro/2013/02/primul-meu-concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei Georgina Kincaid mai e disponibila te pot contacta prin email?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Da, cartea este disponibila. Poti sa imi lasi datele tale (nume, adresa, nr. tel) la adresa diana_manuela13@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna :),as vrea si eu Pe jumatate moarta si Fantoma,dar vroiam sa te intreb si despre Taine de sucub,daca mai este disponibila si daca trebuie sa ii platesc taxa de livrare,trebuie sa ma incadrez in aprox 30 de lei :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!
    Toate trei cartile sunt disponibile, persoana care s-a interesat de "taine de sucub" nu a mai dat niciun semn, deci cartea este a ta, daca te intereseaza. Costul celor trei carti este 32 de lei. Poti sa imi trimiti un mail la adresa diana_manuela13@yahoo.com cu datele tale, numele complet si un numar de telefon. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am primit, doar ca nu am ajuns sa iti raspund. Cel mai probabil o sa trimit pachetul miercuri, dar te anunt inainte.

      Ștergere
    2. Buna :) Vroiam sa te intreb daca ai trimis cartile pentru ca daca nu as vrea sa te rog sa le trimiti spre sfarsitul saptamanii viitoare pentru ca nu prea o sa fiu acasa in aceasta perioada

      Ștergere
    3. Buna!
      Imi pare rau, nu am ajuns sa trimit coletul, am fost ocupata cu organizarea unor evenimente culturale care mi-au cam ocupat tot timpul. Lasa-mi un mesaj aici, sau un mail, atunci cand vrei sa trimit coletul (e ambalat deja, trebuia doar sa mai ajung sa il si trimit).

      Ștergere
    4. Pai miercurea viitoare e ok?

      Ștergere
    5. Ok, miercurea viitoare il expediez.

      Ștergere
  8. Cum pot lua contactul cu Dumneavoastra pentru Blestemul din Swoon ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Rebecca!
      Poti sa ma contactezi la adresa diana_manuela13@yahoo.com unde poti sa imi lasi datele tale de contact (nume complet, adresa, tel). Costul total este 16 lei.

      Ștergere
    2. Ti-am lasat datele. Dar , cum se procedeaza cu trimisul cartii ?

      Ștergere
    3. Te rog sa verifici din nou adresa fiindca nu am primit mail-ul tau. Cartea o trimit prin posta saptamana viitoare iar tu vei primi un aviz atunci cand aceasta va sosi la oficiul postal caruia aparti. Plata se face la primirea coletului, pe baza buletinului. Sau, daca esti din Sibiu, se poate preda si personal.

      Ștergere
  9. Da , nu stiu de ce nu a mers. Oricum , l-am mai trimis odata . Sa-mi spui daca l-ai primit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna , ai primit mail-ul ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,
    Am primit mail-ul acum. Te anunt in ziua in care am trimis coletul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna , ai trimis coletul ?

    RăspundețiȘtergere
  13. te rog, verifica-ti mail-ul si contacteaza-ma acolo sa vb. astept codul postal

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna :).Mi-au venit azi cartile,arata foarte bine mersi mult :* :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult, sper sa iti si placa. Scuze ca nu te-am anuntat cand le-am trimis, dar nu am mai gasit mail-urile de la tine si m-am gandit ca aici nu o sa vezi mesajul!

      Ștergere
    2. Nici o problema,mersi inca o data :)

      Ștergere