joi, 15 martie 2012

Concursuri (3)

Iata ca inceputul de primavara ne aduce (cateva probleme de sanatate in cazul meu, care au constituit si motivul absentei indelungate de pe blog) multe concursuri cu premii in carti! Iata doar cateva dintre ele:

1. Blogul Booktown Lover, cu sprijinul librariei online Libris, va ofera sansa sa castigati o carte la alegere daca participati la concurs aici.

2. Maria organizeaza pe blogul Casa de Recenzii un concurs cu carte la alegere. Aveti grija insa, concursul nu este sponsorizat, iar cartea aleasa nu trebuie sa depaseasca 40 de Ron. Puteti sa participati la concurs aici.

3. Un nou concurs sponsorizat de editura Leda are loc pe blogul Booktown Lover. Aveti sansa sa castigat una din numeroasele noi aparitii ale editurii daca participati la concurs aici.

4. Pe blogul Just a Thousand Dreams, puteti castiga un exemplar din volumul al 6-lea al seriei Vampirii din Morganville, de Rachel Cain. Mai multe detalii gasiti aici.

5. Fetele de pe Bibliophile Mistery au atins numarul impresionant de urmaritori: 500! O ocazie perfecta pentru a organiza un concurs urias, cu multe multe carti. Puteti sa va inscrieti aici.

6. O alta veste buna si pentru blogul Ratacitori in lumea cartilor, care a atins 200 de urmaritori, ocazie cu care organizeaza un concurs aici.

7. Andreea va ofera sansa de a castiga una din cele patru carti oferite de Editura Leda. Puteti participa aici.

8. Aveti sansa de a castiga o carte la alegere, daca va inscrieti la concursul organizat pe blogul Our books world aici.

9. Unul din blogurile mele preferate, The search for something more, implineste 2 ani de activitate, ocazie cu care organizeaza un mega concurs. Va puteti inscrie aici. 

10. Pe blogul elkosta-books, puteti participa la un concurs avand ca premiu o carte la alegere, sponsorizat de catre libraria online Libris. Pentru detalii intrati aici.

11. Pe blogul Ramonei, Un strop de culoare, aveti sansa sa castigati un exemplar din cartea Chimie perfecta. Puteti sa va inscrieti aici.

2 comentarii:

  1. Buna vreau sa te invit si eu la un nou concurs pe blogul meu ce are ca premiu o carte la alegere in valoare de maxim 50 de lei http://elkosta-books.blogspot.com/2012/04/concurs-de-paste.html

    RăspundețiȘtergere